Proceskennis

Indampen, roeren, drogen, pasteuriseren, emulgeren, mengen, verhitten, verpakken. Bij Actemium hebben we door de jaren heen veel proceskennis opgebouwd van de processen in de voedingsindustrie. En omdat we weten welke machines en systemen bij deze processen horen, zijn we ook echte gesprekspartners; we hebben aan een half woord genoeg. Bovendien kennen we de belangrijkste wet- en regelgeving die rondom deze processen speelt.

Proceskennis in de food sector

In de onderstaande afbeelding (klik op de afbeelding om te vergroten) ziet u exact van welke processen, we in welke branches kennis hebben en welke diensten we daarbij aanbieden.
Neem voor meer informatie contact met ons op.

Proceskennis Actemium in de food

 Klik op de afbeelding om te vergroten.

Bottlenecks vooraf oplossen

“Niet alleen proceskennis zelf, maar ook onze kennis van utilities is van toegevoegde waarde. Als installaties door grote proces suppliers worden neergezet, zie je veelal dat de focus ligt op het ‘main equipment’ en minder op de gevolgen voor of de rol van utilities als koude, stoom, perslucht, enzovoort. Als dat alles niet goed gedimensioneerd is, kunnen er in de opstart problemen ontstaan. Deze bottlenecks weten we vaak al vooraf op te lossen.”
Erik Folkert, business consultant Actemium Zwolle

 
 
 
&nbp;

Het gebruik van cookies stelt ons in staat u een optimale gebruikservaring te bieden. Klik op OK! om akkoord te gaan met ons cookiebeleid. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close